Hvordan opfordrer jeg en virksomhed til at blive WeWork-medlem, og hvilke fordele er der ved det?

WeWork Refer er vores motiverende henvisningsprogrammer for medlemmer. Ethvert WeWork-medlem kan logge på WeWork Refer-appen med sine nuværende loginoplysninger til members.wework.com og begynde at henvise medlemmer til vores kontorpladser.

Antal skriveborde

Fordele for nye medlemmer

Henviser får

Givet til velgørenhed

1-3

1 bonusmåned for hver 12-måneders bindingsperiode

500 USD

For at fejre vores stadigt voksende community har WeWork doneret til organisationen The Nature Conservancy, for at hjælpe med at sikre naturbeskyttelsen der hvor vi bor, arbejder og leger.

4-10

1 bonusmåned for hver 12-måneders bindingsperiode

$2.000

11 eller derover

1 bonusmåned for hver 12-måneders bindingsperiode

$5.000

Besøg vores henvisningsportal direkte på https://www.wework.com/refer for flere oplysninger.