Hvordan opfordrer jeg en virksomhed til at blive WeWork-medlem, og hvilke fordele er der ved det?

WeWork Refer er vores motiverende henvisningsprogrammer for medlemmer. Ethvert WeWork-medlem kan logge på WeWork Refer-appen med sine nuværende loginoplysninger til members.wework.com og begynde at henvise medlemmer til vores kontorpladser. Medlemmer kan personligt optjene 10 % af den henviste parts månedlige betalinger til WeWork i op til et år, som indsættes direkte på vedkommendes personlige bankkonto. Medlemmer kan også henvise potentielle medlemmer ved at sende en e-mail til: referrals@wework.com.

Nedenfor finder du et direkte link til henvisningsportalen: https://refer.wework.com/app/refer