Hvilke forsikringer skal man have som WeWork-medlem?

Medlemmer med Dedicated Desk eller Private Office skal have følgende typer forsikringer (som det fremgår af medlemsaftalen):

Generel ansvarsforsikring dækker på steder, hvor et medlem driver forretning (dvs. fællesområder, kontorer og på gaden).

Ejendoms-/skadeforsikring dækker forretningsafbrydelser samt medlemmets ejendele.

Hvis du arbejder for en virksomhed, bør din arbejdsgiver have en forsikring for arbejdsskadeerstatning (fås gennem TriNet eller andre tilbud blandt fordelene), som dækker visse andre risici forbundet med skader på arbejdspladsen samt dækning for sundhedspleje i henhold til Affordable Care Act (kun relevant for USA). Hvis et medlem har brug for at få en forsikringsmægler til at hjælpe med disse anliggender, er det muligt at søge hjælp via WeWorks medlemsnetværk.