Hvad er etableringsgebyret hos WeWork, og hvorfor opkræves det?

Startgebyret er 100 USD pr. skrivebord (beløbet vil variere alt efter område). Dette gebyr dækker udgifterne til at flytte et medlem ind på et nyt kontor og inkluderer hovedrengøring, vedligeholdelseskontrol, udlevering af nøgler og nøglekort samt den administration, der kræves fra back-end-teamet.

Bemærk, at dette gebyr er inkluderet i alle kontoroverførsler, og at man ikke kan frasige sig dette.