Hvordan konfigurerer jeg min telefon, når jeg har modtaget den?

Hvis et medlem lejer en telefon gennem WeWork, kan den bruges, så snart den tilsluttes en Ethernet-port. Hvis et medlem selv tager en telefon med, skal vedkommende selv sørge for at kalibrere telefonen med vores netværk sammen med sin udbyder. Hvis telefonudbyderen ikke kan tilslutte telefonen på vores netværk, skal medlemmet indsende en supportanmodning med de relevante oplysninger (virksomhedsnavn, telefonnummer, telefonmodel og kontornummer). Herefter vil WeWork-teamet forsøge at hjælpe med konfigurationen og installationen.