Må jeg tage min egen printer med?

Ja, medlemmer, der har lejet et Dedicated Desk eller Private Office, kan medbringe deres egne printere. Hvis du vælger at sætte en trådløs printer op, anbefaler vi, at du konfigurerer en statisk IP-adresse for at sikre, at andre medlemmer ikke kommer til at udskrive på din printer ved en fejl. Hvis du har problemer med printeropsætningen, kan du indsende en supportanmodning. Så kommer it-folkene og hjælper dig med installationen.