Hvad er medlemsnetværket?

WeWorks medlemsnetværk er et privat, professionelt, socialt netværk, som giver vores medlemmer adgang til det globale community og de samme fordele eller funktioner som deres medlemskab. Det er det bedste sted at løse forretningsmæssige problemer, finde kunder og få kontakt til andre medlemmer. Det er tilgængeligt på iPhone, Android og på internettet. Her er nogle flere ting, som medlemsnetværket kan hjælpe dig med:

• Skriv statusopdateringer om alt lige fra produktlanceringer eller forretningsspørgsmål, og få support fra hele vores onlinecommunity.
  • Reservér kontorplads eller mødelokaler på en hvilken som helst WeWork-adresse.
  • Få opdateringer fra din Community Manager om begivenheder eller beskeder vedrørende jeres bygning.
  • Send og modtag private meddelelser eller gruppemeddelelser mellem medlemmer.
  • Slå stillinger op – fuldtid, deltid, praktikpladser eller freelanceprojekter.
  • Administrer dine konti, og få vist fakturaer.
  • Registrer dine gæster, så de bliver budt velkommen af dit communityteam og får den bedste og mest professionelle velkomst på dit kontor.
  • I mobilappsene kan du købe snacks på WeWork Honesty Market (deltagende placeringer).
  • Få vist og besvar invitationer til eksklusive WeWork-begivenheder, f.eks. Office Hours, Happy Hours eller produktdemonstrationer.
  • Få adgang til eksklusive medlemsfordele såsom rabatter på sundhedspleje, fitnessmedlemskaber med mere.
  • Bliv medlem af grupper med ligesindede medlemmer vedrørende sociale eller arbejdsrelaterede emner.
  • Send os feedback: Hvis du støder på et problem eller har spørgsmål, kan du sende en supportanmodning via medlemsnetværket.