Hvilke forskellige typer medlemskaber tilbyder WeWork?

WeWork tilbyder fire abonnementsplaner til sine medlemmer. Nedenfor finder du oplysninger om de forskellige typer medlemskaber:

We Membership:

• Access to events, benefits, and our digital app, which allows you to connect with over 400,000 members across the globe. Includes 2 credits for booking space in select locations every month and the ability to buy more as needed.

Hot Desk:

• Der medfølger We Membership plus adgang til alle ledige skriveborde i fællesområdet på din foretrukne WeWork Hot Desk-adresse. Du kan bare tage din bærbare computer under armen, vælge en ledig plads og gå i gang med arbejdet.

Dedicated Desks (specifikke skriveborde i et delt kontor)

• Inkluderer We Membership plus dit eget skrivebord på et delt kontor. Du behøver ikke at tage din skærm eller planterne på skrivebordet med dig, når du går. Du sætter dig ved det samme skrivebord hver dag, og det er helt sikkert.

Private Offices

• Inkluderer We Membership plus dit eget fuldt møblerede kontor, som passer til teams i størrelserne 1 til 100+, og som kan vokse sammen med din virksomhed.

Hvis du ønsker at foretage ændringer i dit medlemskab, skal du indsende en supportanmodning, hvorefter dit Community Management-team vil hjælpe dig.