Hvilke forskellige typer medlemskaber tilbyder WeWork?

WeWork tilbyder fire abonnementsplaner til sine medlemmer. Nedenfor finder du oplysninger om de forskellige typer medlemskaber:

We Membership:

• Adgang til begivenheder, fordele og vores digitale app, som giver dig forbindelse til flere end 60.000 medlemmer over hele verden. Der medfølger 2 credits til at reservere plads på udvalgte adresser hver måned og muligheden for at tilkøbe flere efter behov.

Hot Desk:

• Der medfølger We Membership plus adgang til alle ledige skriveborde i fællesområdet på din foretrukne WeWork Hot Desk-adresse. Du kan bare tage din bærbare computer under armen, vælge en ledig plads og gå i gang med arbejdet.

Dedicated Desks (specifikke skriveborde i et delt kontor)

• Inkluderer We Membership plus dit eget skrivebord på et delt kontor. Du behøver ikke at tage din skærm eller planterne på skrivebordet med dig, når du går. Du sætter dig ved det samme skrivebord hver dag, og det er helt sikkert.

Private Offices

• Inkluderer We Membership plus dit eget fuldt møblerede kontor, som passer til teams i størrelserne 1 til 100+, og som kan vokse sammen med din virksomhed.

Hvis du ønsker at foretage ændringer i dit medlemskab, skal du indsende en supportanmodning, hvorefter dit Community Management-team vil hjælpe dig.