Hvad er WeWorks politik for skiltning på kontoret?

WeWork leverer ét skilt til virksomheden pr. kontor, medmindre andet er angivet. Skiltet er selvklæbende og anbringes på kontorets vindue, så det vender ud mod gangen, og det viser som regel medlemmets virksomhedsnavn og -logo. Du kan bestille et ved at indsende en supportanmodning

Hvis du ønsker at bestille endnu et logo (fordi du har ændret designet på dit logo, eller du gerne vil flere logoer til flere vinduer), vil der blive pålagt et gebyr, som svinger alt efter sted. Kontakt dit communityteam, eller indsend en supportanmodning for at få mere at vide.