Følger der telefoner med til mit kontor?

Telefonekspedition er en ekstra betalingstjeneste, som leveres af WeWork og vores telekommunikationspartnere til medlemmer med Dedicated Desks og Private Offices. Telefoner kan bestilles via WeWork Services Store (store.wework.com). Kontrakten løber i en måned ad gangen, og der er en fast pris, som varierer fra marked til marked.

Se en liste over tilgængelige telefonmuligheder her: https://store.wework.com/office-needs under Telecom (Telekommunikation).

Hvis du har din egen telefon og hardware, kan vores medlemsteknikteam hjælpe dig med at konfigurere telefonlinjen. Du skal indsende en supportanmodning, hvis du vil gøre brug af denne tjeneste. I disse tilfælde skal du selv løse eventuelle tekniske problemer sammen med supporten hos din tjenesteudbyder.