Hvad skal jeg gøre, hvis mine ethernetporte/internettet holder op med at fungere?

Hvis din ethernetport eller internettet holder op med at virke, skal du først kontrollere, at computeren har forbindelse til det rigtige Wi-Fi ("WeWork"), eller at stikket er tilsluttet, hvis du bruger en kablet forbindelse. Hvis problemet fortsætter, skal du indsende en supportanmodning, så vores it-team kan hjælpe med at løse problemet.