Hvad er WeWorks indflytnings-/udflytningsproces og overflytningsproces for medlemmer?

Indflytning: Nye medlemmer kan få adgang til deres nye kontorplads fra klokken 9.00 den dag, deres medlemskab begynder. Bemærk: Et billed-ID er påkrævet, før der kan gives adgang via nøglekort..

Udflytning: Medlemmer, som flytter ud, skal gøre det før klokken 16.00 den sidste arbejdsdag i måneden (i henhold til aftalen om medlemskab). Medlemmer skal aflevere alle nøgler og nøglekort til deres communityteam for at undgå at skulle betale eventuelle gebyrer for ikke-tilbageleverede nøgler og nøglekort. Depositum tilbagebetales til medlemmets bankkonto inden for 30 dage efter den planlagte udflytning.

Overflytning: Medlemmer, som ikke har noget sted at opbevare deres ejendele under en flytning mellem kontorer (f.eks. til et andet kontor i samme bygning eller et nyt kontor i en anden bygning), kan flytte ind i det nye kontor klokken 16.00 på den sidste arbejdsdag i måneden.