Hvordan opretter jeg forbindelse til en Crestron (TV-skærme i mødelokalerne)?

For at oprette forbindelse til en Crestron skal du først have forbindelse til WeWorks Wi-Fi-netværk og angive URL- eller IP-adressen, som du finder i øverste venstre hjørne af Crestron-skærmen, i din browserfane. Derefter skal du downloade og køre AirMedia-klienten på din computer. Når du bliver bedt om det, skal du angive den 4-cifrede kode, som du finder i øverste højre hjørne af TV-skærmen, i Air Media-klienten. Når du er færdig med at bruge skærmen, skal du lukke Air Media-klienten, så forbindelsen mellem din skærm og skærmen i mødelokalet afbrydes.