Hvad er WeWorks politik for registrering af gæster? Hvor skal jeg registrere mine gæster?

For at vi kan opretholde et sikkert og trygt miljø, holder vi hver dag styr på, hvem der får adgang til vores kontorer. Alle gæster, som ikke er medlemmer, bliver bedt om at indskrive sig i receptionen ved ankomsten.

For hjælpe med at accelerere processen beder vi alle medlemmer om at registrere deres gæster på forhånd. Hvis de har den rette dokumentation (billed-ID) i forvejen, kan receptionen sende din gæst op for at mødes med dig.

• Bemærk: Hvis du har flere gæster, der ankommer på en gang, skal du sørge for at registrere dem enkeltvis via WeWork-appen eller medlemsnetværket (https://members.wework.com/) før ankomsten.

WeWork-medlemmerne skal være til stede, når deres gæster er på besøg. Af sikkerhedsmæssige årsager lader vi ikke gæster komme ind på vores område uden forudgående godkendelse fra et medlem samt en bekræftelse på, at medlemmet vil være til stede, mens gæsten er på besøg.