Hvad er WeWorks politik for gæster?

• WeWork er et åbent miljø, og medlemmer er mere end velkomne til at medbringe deres gæster. WeWork bruger sit eget private system til at dokumentere alle besøgende, der kommer ind på en adresse, der drives af WeWork.
    • Sørg for, at gæsten medbringer deres foto-id ved indtjekning. Bemærk, at du som medlem er ansvarlig for alle din besøgendes handlinger. For at optimere din gæsts oplevelse anbefaler WeWork, at medlemmer registrerer forventede gæster inden ankomst til en WeWork-adresse.