Hvordan fungerer WeWorks supportanmodningssystem?

Medlemmer kan indsende supportanmodninger til WeWork ved at trykke på "Support" i WeWork-mobilappen:

• Klik på > My Building (Min bygning) (Android)
  • Klik på > Space (Kontorplads) (iOs)

Via din computer bedes du sende en supportanmodning. Indsendelse af en anmodning er den hurtigste metode til at få support og sikre, at problemer bliver afhjulpet hurtigt.

Efter at WeWork har reageret på supportanmodningen, bliver medlemmerne bedt om at bedømme deres oplevelse som god eller dårlig. Vi opfordrer alle medlemmer til at bedømme deres oplevelse, da det kan hjælpe os med hele tiden at forbedre vores service over for medlemmerne.