Hvordan fungerer WeWorks supportanmodningssystem?

Medlemmer kan indsende supportanmodninger til WeWork ved at trykke på "Support" i WeWork-mobilappen eller "Contact Support" (Kontakt Support) på medlemsnetværket (https://members.wework.com/). WeWork bruger en cloudbaseret kundeservice- og supportanmodningsplatform til at administrere store antal af anmodninger fra medlemmer hurtigt og effektivt med komplet sporbarhed og ansvarlighed. At indsende en anmodning er den hurtigste metode til at få support og sikre, at fejl bliver rettet hurtigt.

Efter at WeWork har reageret på supportanmodningen, bliver medlemmerne bedt om at bedømme deres oplevelse som god eller dårlig. Vi opfordrer alle medlemmer til at bedømme deres oplevelse, da det kan hjælpe os med hele tiden at forbedre vores service over for medlemmerne.