Hvordan nulstiller jeg min adgangskode til medlemsnetværket?

For at nulstille din adgangskode via webbrowseren på en computer skal du følge disse trin:

Gå til members.wework.com/login, og klik på "Forgot Password" (Glemt adgangskode), eller klik her. Instrukser til nulstilling af adgangskode leveres til den e-mailadresse, som er registreret i vores system. Hvis du ikke modtager en e-mail, skal du indsende en supportanmodning, så WeWork-teamet kan hjælpe.

Du kan også ændre din adgangskode ved at logge på members.wework.com, gå til din personlige profilside, klikke på "edit your profile" (rediger din profil) og klikke på "change password" (skift adgangskode).

For at nulstille din adgangskode via WeWork-mobilappen skal du følge disse trin:

Åbn din mobilapp, og tryk på "Forgot Password" (Glemt adgangskode) på logonsiden. Instrukser til nulstilling af adgangskode leveres til den e-mailadresse, som er registreret i vores system. Hvis du ikke modtager en e-mail, skal du indsende en supportanmodning, så WeWork-teamet kan hjælpe.