Jeg kan ikke få adgang til Account Manager (Kontoadministration). Hvorfor?

Det er kun virksomhedens primære medlem, der har adgang til Account Manager (Kontoadministration), hvor man kan få vist fakturaer, administrere teammedlemmer og redigere betalingsoplysninger. Vi anbefaler at bruge Chrome og følge disse enkle trin:

1) Åbn Chrome.

2) Klik på menuen med tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen.Screen_Shot_2020-02-05_at_4.57.21_PM.png

3) Tryk på "Flere værktøjer".

4) Tryk på "Historik", og tryk derefter på "Ryd browserdata".

5) Under "Ryd browserdata" skal du markere afkrydsningsfelterne for Cookies og andre websitedata og Billeder og filer, der er gemt i cache.

6) Brug menuen øverst til at vælge den mængde data, du vil slette.

7) Tryk på "Ryd browserdata".

Alternativt kan du åbne en ny fane i inkognitotilstand og logge påmembers.wework.com/login

Windows, Linux eller Chrome OS : Tryk på Ctrl + Shift + n.

Mac: Tryk på ⌘ + Skift + n.

Hvis dette ikke hjælper, skal du indsende en supportanmodning, så WeWork-teamet kan hjælpe.