Jeg er blevet låst ude af bygningen/kontoret uden for almindelig arbejdstid. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har et dedikeret skrivebord eller et fysisk kontor i en bygning, burde dit nøglekort give adgang til den pågældende bygning døgnet rundt.

Hvis du ikke har et dedikeret skrivebord eller et fysisk kontor, har du adgang til bygningen i det tidsrum, der står anført under Building Guide (Vejledning til bygning).

Hvis du ikke kan komme ind i bygningen eller dit kontor uden for normal arbejdstid, skal du kontakte dit communityteam via e-mail ([BYGNINGENS_NAVN]@wework.com). Dit communityteam vil gøre deres bedste for at reagere inden for rimelig tid. Du kan bekræfte bygningens e-mailadresse følgende steder:

Fra en webbrowser på en computer:

1. Log på Medlemsnetværket
  2. Klik på "Building Services" (Tjenester i bygningen) i menuen til venstre
  3. Klik på "Building Guide" (Vejledning til bygning)
  4. Du finder kontaktoplysningerne i højre side af skærmen under "Handy Information" (Praktiske oplysninger).

2. Tryk på fanen "My Location" (Min placering)
  3. Tryk på "Building Guide" (Vejledning til bygning)
  4. Tryk på "Handy Information" (Praktiske oplysninger)

2. Tryk på menuikonet med de tre streger i øverste venstre hjørne af skærmen
  3. Tryk på "Building Guide" (Vejledning til bygning)