Hvordan opretter jeg forbindelse til WeWorks Wi-Fi-netværk, og hvad er adgangskoden?

Du kan finde oplysninger om Wi-Fi ved at gå til "Building Guide" (Vejledning til bygning) på medlemsnetværket.

Fra en webbrowser på en computer:

1. Log på medlemsnetværket
  2. Klik på "Building Services" (Tjenester i bygningen) i menuen i venstre side
  3. Klik på "Building Guide" (Vejledning til bygning)
  4. Du finder oplysninger om Wi-Fi i højre side af skærmen under "Handy Information" (Praktiske oplysninger).

2. Tryk på fanen "My Location" (Min placering)
  3. Tryk på "Building Guide" (Vejledning til bygning)

2. Tryk på menuikonet med de tre streger i øverste venstre hjørne af skærmen
  3. Tryk på "Building Guide" (Vejledning til bygning)