Hvordan nulstiller jeg telefonsvareren eller ændrer min adgangskode?

Hvis du har Vonage-telefonservice, skal du ringe til Vonage på 611, hvis du har spørgsmål om telefonsvarer og adgangskoder.

Alt efter hvilket land du er baseret i, har du muligvis også adgang til kontoadministrationsværktøjer på https://phonerequests.com/ eller https://wework.vonage.com.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hvis du har Ooma-telefonservice, kan administratoren af Ooma Office-kontoen nulstille pinkoden til telefonsvareren og webadgangskoden for en bruger ved at logge på Ooma Office Manager på http://office.ooma.com.

Vælg brugeren på skærmen Manage Extensions (Administrer udtryk), og klik på indstillingen til nulstilling af adgangskode, eller gå over på fanen Voicemail (Telefonsvarer), og angiv en ny pinkode til telefonsvareren.

Hvis du har brug for at få hjælp over telefonen, skal du kontakte Ooma på:

(855) 803-2565 (USA)

(855) 803-2564 (Canada)

0 800 91 08 67 (Frankrig)

1800 531 894 (Australien)