Hvordan bestiller jeg en telefon eller en telefonlinje?

Medlemmer med Dedicated Desks og Private Offices kan benytte vore partnertilbud til at bestille telefoner og telefonlinjer.

For at bestille en telefon skal virksomhedens primære medlem:

1. Logge på Services Store på store.wework.com eller navigere til Services Store under "Services" (Tjenester) i menuen til venstre på medlemsnetværket
  2. Klik på feltet Office Needs (Kontorfornødenheder), eller gå direkte til https://store.wework.com/office-needs
  3. Vælge en mulighed i sektionen "Telecom" (Telekommunikation)
  4. Følg instruktionerne for at afgive ordren

Hvis du har din egen telefon og hardware, kan vores medlemsteknikteam hjælpe dig med at konfigurere telefonlinjen. Indsend en supportanmodning, hvis du vil gøre brug af denne tjeneste. I disse tilfælde skal du selv løse eventuelle tekniske problemer sammen med supporten hos din tjenesteudbyder.