Hvordan indgår jeg partnerskab med WeWork?

Vores mål er at hjælpe med at fremhæve og støtte de medlemmerne af WeWorks community. Følgende er en liste over partnerskaber og muligheder, som er til rådighed for medlemmerne.

SIDE MED LIVSSTILSGODER

Siden med livsstilsgoder er blevet designet til at vise branchens bedste globale og nationale tjenesteudbydere. Vi har således indført obligatoriske politikker for alle partnere om at tilbyde betydelige rabatter og priser under markedspris samt et øget niveau af initiativer i forhold til aftaler med medlemmer. Hvis du er interesseret i at blive en del af vores side med livsstilsgoder, skal du ansøge. Vores team for tjenester og nye virksomheder gennemgår alle ansøgninger og kontakter dig i tilfælde af interesse.

SERVICES STORE

Services Store er beregnet til WeWork-medlemmer, og her kan de finde alle de virksomhedsløsninger, som de har brug for, så de hurtigt kan finde, betale for og administrere de værktøjer, der benyttes af medlemmer hver eneste dag. For at skabe værdi for vores omfattende og forskelligartede community har vi slået os sammen med nogle af de bedste erhvervstjenester på tværs af forskellige brancher for at give relevante rabatter på produkter og en ny måde for medlemmerne at købe dem på.

På grund af de betydelige ressourcer, der kræves for at onboarde nye samarbejdspartnere, vil WeWork Services-teamet have en meget selektiv tilgang over for potentielle partnere. Vi prioriterer de mest relevante tjenester for vores community samt partnere, der har viljen og evnen til at integrere med Services Store-API.

Alle anmodninger filtreres gennem et enkeltstående program, som kan findes her. Gør medlemmerne opmærksomme på, at svartiden kan være op til tredive (30) dage grundet det høje antal anmodninger, der kommer efter lanceringen.

SOCIALE MEDIER (TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM)

Vi ønsker at gøre dine gode nyheder endnu bedre! Hvis der sker noget fantastisk, så fortæl os om det. Så vil vi gøre vores bedste for at dele det gennem de rette kanaler. Eksempler:
  • Nyheder om virksomhed medlem (f.eks. store milepæle, finansieringsrunder, anerkendelse i et anerkendt tidsskrift/presseomtale, tildelte priser osv.)
  • Fotos af jeres WeWork-kontor, udsigten fra jeres kontor, jeres begivenheder osv.
  • Bemærk: Sørg for at tagge os på de sociale medier, så vi kan synes godt om jeres opslag og følge jer! @wework #wework

Kontakt os på social@wework.com.

CREATOR MAGAZINE

Creator magazine handler om at fortælle WeWork-medlemmernes historier – fra enkeltpersoner i startups til større og etablerede virksomheder. Alle vores artikler promoveres også gennem vores daglige nyhedsbrev og alle vores kanaler på de sociale medier. Har I innovative produkter eller tjenester, en interessant baggrundshistorie, og har I samarbejdet med andre medlemmer på nye måder?

Kontakt os på creator@wework.com.

TV-SKÆRME

For at din medlemsprofil kan blive vist blandt de fremhævede, skal den udfyldes fuldstændig. Det omfatter profilbillede, biografi og  mindst 3 blå tags om færdigheder/interesser.

For at din virksomhedsprofil kan blive vist blandt de fremhævede, skal den som sagt udfyldes fuldstændig. Det omfatter profilbillede, biografi og  mindst 3 blå tags om virksomhedens tjenester.

De fremhævede profiler udvælges tilfældigt af vores system, og alle, der opfylder ovenstående minimumskrav, kan blive vist på TV-skærmene i deres bygning.

LOKALE BEGIVENHEDER

WeWork afholder dagligt arrangementer i vores stadig større antal afdelinger. Vores begivenheder er en væsentlig del af WeWork-oplevelsen. De giver mulighed for at få flere oplysninger, tale, netværke, promovere virksomhedens tjenester, fejre noget, blive inspireret og få energi til fremtidens udfordringer. Fællesområderne i vores bygninger kan som regel kun benyttes af WeWork-medlemmer. Dette gælder både sociale arrangementer, virksomhedsarrangementer eller netværksarrangementer. Vi vil gerne sikre os, at alle begivenheder på en eller anden måde er til gavn for WeWork-communityet. Alle har som regel adgang til disse arrangementer, og de er gratis for WeWork-medlemmer.

Kontakt os  på communityevents@wework.com.

HONESTY MARKET

Honesty Market opstod som en metode til at levere snacks og drikkevarer på farten og for at skabe en platform, hvor vores medlemmer kan fremvise deres produkter. Producerer din virksomhed mad og drikkevarer af god kvalitet (deriblandt nedkølede produkter), der er sunde, billige og lette at tage med?

Kontakt os på hospitality@wework.com.

NÆRBUTIK

Nærbutikken opstod på grund af et ønske om at give WeLive-medlemmer adgang til almindelige dagligvarer, som de også ville have derhjemme, f.eks. mad- og drikkevarer (inklusive frostvarer) og rengøringsartikler. Sælger din virksomhed kvalitetsprodukter, som er sunde, billige, miljøvenlige og nemme at tage med?

Kontakt os på hospitality@wework.com.