Jeg får e-mails og notifikationer om en anden WeWork-adresse. Hvordan sørger jeg for, at jeg modtager notifikationer, som vedrører min WeWork-adresse?

Fra en webbrowser på en computer:

1. Log på medlemsnetværket
  2. Gå til din personlige profil
  3. Klik på "edit your profile" (rediger din profil)
  4. Rul ned for at se mulige placeringer til venstre på siden
  5. Rediger placeringen, så den passer med den adresse, hvor du arbejder
  6. Klik "save" (gem)
  7. Gør det samme på virksomhedens profilside

Fra iOS-mobilappen:

1. Log på WeWork-appen
  2. Tryk på fanen "My Location" (Min placering)
  3. Tryk på placeringen, der står anført øverst på skærmen
  4. Rediger placeringen, så den passer med den adresse, hvor du arbejder

Fra Android-mobilappen:

1. Log på WeWork-appen
  2. Tryk på menuikonet med de tre streger i øverste venstre hjørne af skærmen
  3. Tryk på placeringen, der står anført øverst på skærmen
  4. Rediger placeringen, så den passer med den adresse, hvor du arbejder

Du kan ændre din placering, hvis du besøger en anden bygning en dag, så du får relevante opdateringer baseret på din placering.