Hvordan tilvælger og fravælger jeg e-mail- og mobilnotifikationer fra medlemsnetværket?

Fra en webbrowser på en computer:

Administrer dine e-mailnotifikationer og pushmeddelelser på mobilen under members.wework.com/settings.

I WeWork-mobilappen:

Gå til "Account" (Konto) fra nederste højre hjørne i iOS-mobilappen eller fra menuikonet med de tre streger i øverste venstre hjørne i Android-mobilappen. Der kan du trykke på "Configure Notifications" (Konfigurer notifikationer) for at administrere dine e-mailnotifikationer og pushmeddelelser.

Du kan også afmelde abonnementet på selve e-mailnotifikationen ved at klikke på linket nederst i e-mailen. Afmelding af abonnementet direkte fra e-mailen afmelder dig kun fra denne ene type af notifikationer. Du skal gå til members.wework.com/settings for at justere alle andre notifikationer.