Ifølge medlemsnetværket befinder jeg mig på en anden WeWork-adresse. Hvordan redigerer jeg min virksomheds og/eller min egen placering i medlemsnetværket?

Fra en webbrowser på en computer:

1. Log på medlemsnetværket
  2. Gå til din personlige profil
  3. Klik på "edit your profile" (rediger din profil)
  4. Rul ned for at se mulige placeringer til venstre på siden
  5. Rediger placeringen, så den passer med den adresse, hvor du arbejder
  6. Klik "save" (gem)
  7. Følg de samme trin på virksomhedens profilside

Fra iOS-mobilappen:

1. Log på mobilappen
  2. Tryk på fanen "Space" (Plads).
  3. Tryk på den placering, der er anført øverst til venstre på skærmen
  4. Rediger placeringen, så den passer med den adresse, hvor du arbejder

Fra Android-mobilappen:

1. Log på mobilappen
  2. Gå til din konto nederst til højre
  3. Klik på "View and edit your profile" (Vis og rediger din profil)
  4. Tryk på "My Location" (Min placering)
  5. Rediger placeringen, så den passer med den adresse, hvor du arbejder

*Bemærk, at kun primære medlemmer er i stand til at opdatere virksomhedens placering.

Du kan ændre din placering, hvis du besøger en anden bygning en dag, så du får deres relevante opdateringer.