Ifølge medlemsnetværket befinder jeg mig på en anden WeWork-adresse. Hvordan redigerer jeg min virksomheds og/eller min egen placering i medlemsnetværket?

Fra en webbrowser på en computer:

1. Log på medlemsnetværket
  2. Gå til din personlige profil
  3. Klik på "edit your profile" (rediger din profil)
  4. Rul ned for at se mulige placeringer til venstre på siden
  5. Rediger placeringen, så den passer med den adresse, hvor du arbejder
  6. Klik "save" (gem)
  7. Følg de samme trin på virksomhedens profilside

Fra iOS-mobilappen:

1. Log på mobilappen
  2. Tryk på fanen "My Location" (Min placering)
  3. Tryk på placeringen, der står anført øverst på skærmen
  4. Rediger placeringen, så den passer med den adresse, hvor du arbejder

Fra Android-mobilappen:

1. Log på mobilappen
  2. Tryk på menuikonet med de tre streger i øverste venstre hjørne af skærmen
  3. Tryk på placeringen, der står anført øverst på skærmen
  4. Rediger placeringen, så den passer med den adresse, hvor du arbejder

Du kan ændre din placering, hvis du besøger en anden bygning en dag, så du får relevante opdateringer for den pågældende bygning.