Hvorfor kan jeg ikke logge på min konto til medlemsnetværket?

Der kan være flere årsager til, at du har problemer med at logge på.

Dit medlemskab skal være aktivt, for at du kan få adgang til medlemsnetværket. Hvis du ikke længere er medlem og forsøger at hente fakturaer, skal du indsende en supportanmodning. Herefter vil et medlem af WeWork-teamet hjælpe dig.

Hvis du har problemer med at logge på fra en webbrowser på en computer, skal du prøve følgende trin:

1. Sørg for at bruge en understøttet internetbrowser og enhed. Medlemsnetværket understøtter Safari, Chrome og Firefox.
  2. Sørg for at logge på med den e-mailadresse, der er tilknyttet dit WeWork-medlemskab. Hvis du ikke er sikker på, hvilken e-mailadresse det er, skal du indsende en supportanmodning. Så vil et medlem af WeWork-teamet hjælpe dig.
  3. Opdater din webbrowser ved at rydde din cache.
  4. Gå til members.wework.com, og klik på "forgot password" (glemt adgangskode) for at få sendt instrukser til nulstilling af adgangskoden til den e-mailadresse, vi har registreret.

Hvis du har problemer med at logge på fra WeWork-mobilappen, skal du prøve følgende trin:

1. Sørg for, at du bruger en understøttet enhed. WeWork-appen kan køre på det nyeste operativsystem til Android- og iOS-enheder. Der findes i øjeblikket ikke en app til Windows-telefoner.
  2. Kontrollér, at du bruger den mest opdaterede version af WeWork-appen.
  3. Sørg for at logge på med den e-mailadresse, der er tilknyttet dit WeWork-medlemskab. Hvis du ikke er sikker på, hvilken e-mailadresse det er, skal du indsende en supportanmodning. Så vil et medlem af WeWork-teamet hjælpe dig.
  4. Åbn appen, og tryk på "forgot password" (glemt adgangskode) for at få sendt instrukser til nulstilling af adgangskoden til den e-mailadresse, vi har registreret.

Hvis du stadig har problemer efter at have fulgt disse trin, skal du indsende en supportanmodning, så vil et medlem af WeWork-teamet hjælpe dig.