Hvordan opretter jeg forbindelse til printeren?

Udskrivning er inkluderet i de fleste medlemskabstyper.

Du kan finde oplysninger om printertilslutning under "Building Services" (Tjenester i bygningen) på medlemsnetværket.

Fra en webbrowser på en computer:

1. Log på medlemsnetværket
  2. Klik på "Building Services" (Tjenester i bygningen) i menuen i venstre side
  3. Under Printing Information (Oplysninger om udskrivning) skal du klikke på To set up printing services, please follow these steps (Følg disse trin for at konfigurere udskrivningstjenester) for at navigere til udskrivningsvejledningen
  4. Under trin 2 skal du klikke på "Install for PC" (Installer til pc) eller "Install for Mac" (Installer til Mac). Herefter downloades et installationsprogram på din computer.
  5. Når du klikker på det downloadede installationsprogram, installerer det den nødvendige software, så du kan udskrive hos WeWork.