Hvordan opretter jeg forbindelse til printeren?

Et medlemskab inkluderer 120 kopier i sort-hvid og 20 kopier i farve pr. medlem. (Bortset fra We-medlemskab)

Du kan finde oplysninger om printertilslutning under "Building Services" (Tjenester i bygningen) på medlemsnetværket.

Fra en webbrowser:

1. Log ind påmedlemsnetværket
  2. Klik på "Building Guide" (Vejledning om bygningen) i menuen i venstre side
  3. Under Printing Information (Oplysninger om udskrivning) skal du klikke på To set up printing services, please follow these steps (Følg disse trin for at konfigurere udskrivningstjenester) for at navigere til udskrivningsvejledningen
  4. Klik under trin 2 på "Install for PC" (Installer til pc) eller "Install for Mac" (Installer til Mac). Herefter downloades et installationsprogram på din computer.
  5. Når du klikker på det downloadede installationsprogram, installeres den software, der er nødvendig for, at du kan udskrive hos WeWork.
  6. Vi er nu klar til at udskrive. Fortsæt for at udskrive et dokument.
  7. Et pop op-vindue til PaperCut-login vises. Skriv dine legitimationsoplysninger til udskrivning, og klik på "OK". (Du finder dine legitimationsoplysninger på siden "Building Guide" (Vejleding til bygning)). Dokumentet er nu føjet til køen.
  8. Hvis du vil fjerne dokumentet fra køen, skal du gå til printeren og logge ind med de samme legitimationsoplysninger, som du bruger til PaperCut.

Find priser for udskrivning af ekstra forbrug her.