Hvordan betaler jeg for varer på Honesty Market?

Honesty Market er en mad- og drikkevarebod, som findes på udvalgte WeWork-adresser. Hvis du er et sted, hvor der er et Honesty Market, kan du købe varer med kreditkort eller ved at scanne koden med WeWork-mobilappen. For at få vist Honesty Market i mobilappen skal du sikre dig, at din profil er synkroniseret med din aktuelle placering.

Sådan bruger du din iOS-mobilapp til at scanne og betale:

1. Log på WeWork-appen, og tryk på fanen "My Location" (Min placering).
  2. Tryk på "Honesty Market", og angiv dine kreditkortoplysninger.
  3. Når du har tilføjet dine betalingsoplysninger, kan du se en QR-kode, som du kan scanne, så du kan betale hurtigt for dine varer.

Sådan bruger du din Android-mobilapp til at scanne og betale:

1. Log på WeWork-appen
  2. Tryk på menuikonet med de tre streger i øverste venstre hjørne af skærmen
  3. Tryk på "Honesty Market", og angiv dine kreditkortoplysninger.
  4. Når du har tilføjet dine betalingsoplysninger, kan du se en QR-kode, som du kan scanne, så du kan betale hurtigt for dine varer.