Hvordan opretter jeg forbindelse til Crestron-tv-skærmen i et mødelokale?

Hvis du vil oprette forbindelse mellem din computer og TV-skærmen i mødelokalet, skal du først sikre, at TV'et er tændt, og at den korrekte indgang er valgt i opsætningen. Du vil se skærmen tænde, når du lander på den korrekte indgang.

Følg de trin, der vises på TV-skærmen.

Når du angiver linket på skærmen i din webbrowser, skal du angive http://-adressen eller de numeriske cifre. Hvis du f.eks. ser http://t123 (10.31.200.100) på TV-skærmen, skal du skrive enten http://t123 eller 10.31.200.100 i din webbrowser.

I visse situationer kan et plug-in være meget praktisk til at oprette forbindelse til TV'et. Medlemmer opfordres også til at medbringe deres eget HDMI-kabel, så de kan slutte deres bærbare computer til skærmen.

Bemærk: Crestron-systemet understøtter ikke tilslutning af tablets eller smartphones.