Solstice Pod-vejledning

EKSISTERENDE BRUGERE – OPDATERINGER TIL DIN SOLSTICE-APP

Vi har foretaget nogle ændringer, der vil forbedre din oplevelse med Solstice-appen. Med en hurtig opdatering skulle din app nu automatisk kunne finde Solstice Pods i din bygning, uanset hvor du befinder dig i verden – ingen grund til at indtaste en IP-adresse for at dele din skærm.

Hvis du har allerede har downloadet og installeret Solstice-appen, skal du foretage en hurtig ændring for at få glæde af disse opdateringer. Åbn appen, og klik på "Indstillinger":

Om nødvendigt skal du ændre adressen i feltet "Solstice Discovery Service Address" for at matche din placering i denne tabel:

USA og Canada sds.wework.com
Europa og Israel emea.sds.wework.com
Latinamerika latam.sds.wework.com

Efter et par sekunder vil appen opdatere og vise dig en liste over tilgængelige Solstice Pods. For at oprette forbindelse skal du vælge den Pod, du ønsker at bruge, og indtaste skærmkoden på 4 tegn.

NYE BRUGERE - DOWNLOAD SOLSTICE-APPEN

For at downloade Solstice-appen med den korrekte Discovery-adresse skal du åbne en ny browserfane og indtaste den IP-adresse, der vises i det nederste venstre hjørne af TV'et.

Klik på "Hent appen, og deltag" for at downloade Solstice-appen. Når den er færdig med at installere, vil du automatisk blive tilsluttet til Solstice Pod; du skal blot indtaste den skærmkode på fire tegn, som du ser på TV'et, for at begynde at dele.

Mobil-apps er også tilgængelig på iPhone og Android App Store! Med mobil-appen kan du dele hele din telefon- eller tabletskærm og drage fordel af nogle mere smarte funktioner, der kommer snart. Når du har installeret mobil-appen, skal du sørge for at ændre feltet "Solstice Discovery Service Address" i overensstemmelse med instruktionerne ovenfor.

Du kan få oplysninger om brugen af klientprogrammet i brugervejledningen:

Solstice Pod – Brugervejledning