Hvordan opretter jeg forbindelse og deler trådløst med et Solstice-tv-display i et mødelokale?

Oversigt

Solstice Pod fra Mersive er et program til trådløs skærmdeling, som giver mulighed for trådløs deling og samarbejde på skærmen. Op til fire brugere kan oprette forbindelse til én Solstice Pod og dele indhold fra deres Windows-pc eller Mac eller en hvilken som helst Android- eller iOS-baseret mobilenhed. Solstice-klienten skal blot installeres en enkelt gang, før det er muligt at dele med et hvilket som helst WeWork-mødelokale, hvor en Solstice Pod er installeret.

I denne vejledning bruger vi ordet "display", når vi refererer til en Solstice Pod, og ordet "skærm", når vi refererer til det, som displayet spejles på (enten et TV eller en projektor).

Download og konfiguration

Download og installer Solstice Pod-klienten her:

DOWNLOAD HER

Efter installationen:

• Åbn klientprogrammet
  • Skriv dit navn, hvis du bliver bedt om det

Oprettelse af forbindelse til display

Med programmet kørende:

• Du bør som standard kunne se en liste over alle Solstice Pods på WeWorks globale netværk

• Du kan begrænse antallet på listen ved at klikke på "Tags" øverst til højre og filtrere efter land, by og/eller WeWork-adresse

• Eller du kan klikke i søgefeltet til venstre for Tags og søge efter displayet efter navn

• Klik på dit display, når du har fundet det, og skriv så "Screen Key" (Skærmnøgle) (den firecifrede adgangskode, der vises nederst til venstre på displayet i rummet)
  • Tryk på "OK"

• Du bør nu have forbindelse til displayet
  • Der vises et ikon i nederste venstre hjørne af displayet, som repræsenterer hver bruger, som har oprettet forbindelse

Deling af indhold på display

• Klik på "Desktop" (Skrivebord) under "Share Something" (Del noget) for at begynde at spejle dit skrivebord på skærmen

• Klientvinduet begynder nu at vise det indhold, der aktuelt deles

Gør følgende for at dele lyd:

• Klik på kontakten ud for "Desktop Audio" (Computerlyd), og sørg for, at der er skruet op for skærmens højttalere
    • Bemærk, at Mac-brugere bliver bedt om at installere en lyddriver – når den er installeret, kan det være nødvendigt at genstarte klienten, før streamingen af lyd begynder
  • Når du streamer lyd, kan du justere lydstyrken direkte på computeren

Sådan stopper du med at dele:

• På fanen "Share" (Del) skal du vælge "Stop Sharing Desktop" (Stop deling af skrivebordet)
  • Du har stadig forbindelse til Solstice Pod, så du kan hurtigt begynde at dele igen, hvis det er nødvendigt

Sådan afbryder du forbindelsen:

• Alle brugere skal stoppe med at dele
  • Klik på knappen "Disconnect" (Afbryd forbindelse) øverst til højre for at afslutte sessionen.
  • Dette rydder alle opslag, logger alle brugere ud af sessionen og ændrer skærmnøglen til næste session.

Brugerdefinerede indstillinger

• Vælg fanen "Settings" (Indstillinger) under "Control" (Kontrol) i nederste venstre hjørne i Solstice-klienten
  • Her kan du angive nogle brugerdefinerede indstillinger

Her kan du ændre følgende:

• Hyppigheden af meddelelser på skærmen fra klienten
  • Ændre dit skærmnavn (som det vises på skærmen, og over for brugere, som har oprettet forbindelse til den pågældende Pod)
  • Indstille lyden til automatisk at blive delt, når du spejler
  • Indstille appen til automatisk at søge efter opdateringer, når den startes

Bemærk, at katalogtjenesteadressen "Solstice Directory Service Address" er forudkonfigureret af WeWork, så det altid er let at registrere displays, og den må ikke ændres.

Fanen "Meeting" (Møde) under "Control" (Kontrol) indeholder nogle indstillinger, som er forudkonfigureret af WeWork for at sikre en ensartet oplevelse på tværs af de forskellige mødelokaler. Disse kan ikke ændres af brugeren.

Deling med flere brugere

Flere brugere eller klientenheder kan altid oprette forbindelse til en Pod!

Når der oprettes forbindelse, før der er blevet delt noget indhold, vises skærmnøglen midt på skærmen som normalt.

Hvis der allerede deles indhold, vises skærmnøglen et øjeblik i nederste venstre hjørne af skærmen, efter at du har valgt dit display og er blevet bedt om at angive skærmnøglen.

Gør følgende, når flere brugere har oprettet forbindelse:

• Klik på fanen "Layout" til venstre for at ændre, hvordan indhold vises på skærmen
  • Klik på et indlæg, og træk i det for at ændre, hvordan indholdet vises på skærmen
  • Hvis du trækker et indlæg til feltet til venstre, skjules det fra visningen, men det fjernes ikke fra sessionen, så du kan få det vist igen når som helst

• Hvis du klikker på menuikonet med de tre prikker nederst til venstre, har du mulighed for hurtigt at flytte alt indholdet til eller fra skærmen og for at vælge, om du vil have indhold til automatisk at blive justeret i et gittermønster (som standard, hvis indstillingen er slået til)

• Hvis du holder markøren over de små figurer langs den nederste kant, kan du se, hvilke brugere hver af figurerne repræsenterer, samt hvor mange indlæg de har delt i sessionen
  • Hvis du klikker på en brugers figur, kan du vælge at vise, skjule eller slette alle den pågældende brugers indlæg

Deling med iOS

• Download og installer Solstice-appen fra Apple App Store via linket øverst på denne side
  • Angiv dit navn
  • Tryk på hjulet "Settings" (Indstillinger), og under fanen "General" (Generelt) skal du angive sds.wework.com i feltet "Solstice Discovery Service Address"

• Du kan anvende tags til at filtrere displays, eller du kan søge efter dit display
  • Vælg et display fra listen Discovered med fremsøgte displays
  • Angiv derefter skærmnøglen

image8.png image9.png image11.png

• Når du trykker på "Mirror Screen" (Spejl skærmen), beder Solstice-appen dig om at slå Airplay til og oprette forbindelse til displayet
  • Følg instrukserne for at oprette forbindelse. Du er muligvis nødt til at angive skærmnøglen som Airplay-adgangskode

image14.png image17.png image18.png

• Du kan trykke på "Stop Mirroring Screen" (Stop spejling af skærm) eller "Stop Sharing All" (Stop deling af alt) for at stoppe med at dele displayet, mens du bevarer forbindelsen (så du kan starte deling igen uden at skulle angive skærmnøglen igen)
  • Hvis du vil afslutte sessionen, skal du trykke på "Disconnect" (Afbryd forbindelse) i øverste højre hjørne og sørge for at deaktivere spejling af skærm via Airplay

Deling med Android

• Download og installer Solstice-appen fra Google Play Store via linket øverst på denne side
  • Angiv dit navn
  • Tryk på hjulet "Settings" (Indstillinger), og under fanen "General" (Generelt) skal du angive sds.wework.com i feltet "Solstice Discovery Service Address"
  • Du kan anvende tags til at filtrere displays, eller du kan søge efter dit display
  • Vælg et display fra listen Discovered med fremsøgte displays
  • Angiv derefter skærmnøglen

image16.png sds_android.png image1.png

• Når du trykker på "Mirror Screen" (Spejl skærmen), viser Android muligvis en advarsel om, at alt på telefonens skærm vil blive spejlet.

image12.png image22.png

• Mens du spejler skærmen, ændres knappen i appens hovedvindue, så der står "Stop Mirroring Screen" (Stop spejling af skærm), og telefonens skærm vises i menuen "Control" (Kontrol) i appen (og menuen "Control" hos alle andre, der har forbindelse til sessionen)

image7.png image20.png

• Du kan trykke på "Stop Mirroring Screen" (Stop spejling af skærm) eller "Stop Sharing All" (Stop deling af alt) for at stoppe med at dele displayet, mens du bevarer forbindelsen (så du kan starte deling igen uden at skulle angive skærmnøglen igen)
  • Tryk på "Disconnect" (Afbryd forbindelse) i øverste højre hjørne for at afslutte sessionen.