Et andet medlem har skrevet eller kommenteret noget, som er problematisk. Hvordan rapporterer jeg dette problem?

Gennemgå vores Retningslinjer for community – disse har til formål at sikre, at WeWork-medlemmerne har en følelse af sikkerhed og opbakning. Hvis du oplever, at nogen bryder vores Retningslinjer for community ved at slå noget op, som er ulovligt, groft, spam, eller som generelt er problematisk, kan du rapportere problemet ved at klikke på "Rapportér indlæg" under ˅-menuen på et hvilket som helst opslag, en meddelelse, brugerprofil eller virksomhedsprofil. Vi har et dedikeret team, der gennemgår alt markeret indhold, og din rapportering vil altid være anonym over for andre medlemmer.