Com se suprimeix una tasca d'impressió de la cua de PaperCut?

Quan es fa servir la interfície en una de les nostres impressores:

1. Inicia la sessió amb les teves credencials de PaperCut
  2. Toca el botó de Envia a imprimir
  3. Marca la casella que està al costat de la tasca que vols suprimir
  4. Toca "Suprimeix" al cantó inferior dret

D'aquesta manera, se suprimeix la tasca de la cua de PaperCut i de tots els equips de WeWork.

Quan es fa servir la interfície al lloc web de PaperCut:

1. Fes clic amb el botó dret a la icona de PaperCut a la barra d'eines en un Mac (a la safata d'aplicacions en PC)
  2. Fes clic a "Detalls" papercut_web_1.png
  3. Inicia la sessió amb les teves credencials de PaperCut
  4. Fes clic a "Tasques pendents d'enviar"
  5. Troba la tasca que vols suprimir i fes clic a "Suprimir"

D'aquesta manera, se suprimeix la tasca de la cua de PaperCut i de tots els equips de WeWork.