Com es fan les trucades per Wi-Fi?

Què són?

Les trucades per Wi-Fi et permeten fer trucades amb el telèfon mòbil mitjançant una xarxa de dades Wi-Fi. No necessites cal programari ni pla de telefonia especial i és compatible amb les principals companyies telefòniques. No és molt diferent de fer una trucada mitjançant les noves xarxes LTE i els destinataris de les trucades veuran igualment el teu número de telèfon. Si ets en una zona amb poca cobertura mòbil, però bona connexió Wi-Fi, el telèfon aprofitarà automàticament la xarxa Wi-Fi a la qual estàs connectat per fer la trucada. Les trucades fetes per Wi-Fi consumeixen minuts del teu pla de telefonia.

Per què l'hauria de fer servir?

Si ets en una ubicació amb mala cobertura mòbil i sovint se't tallen les trucades o no pots fer-ne, et recomanem encaridament que activis les trucades per Wi-Fi. Algunes zones poden experimentar un senyal dèbil, però si el teu dispositiu mòbil està connectat a la xarxa Wi-Fi de WeWork, pots beneficiar-te de la funció de trucades per Wi-Fi. Activar les trucades per Wi-Fi hauria de millorar molt la capacitat per fer i rebre trucades en aquestes zones si estan activades.

El meu telèfon és compatible amb les trucades per Wi-Fi?

Si vas comprar el telèfon fa un o dos anys, el més probable és que sigui compatible amb les trucades per Wi-Fi. Els dispositius de línies populars com l'iPhone d'Apple i el Samsung Galaxy són compatibles amb les trucades per Wi-Fi. Per assegurar-te'n, segueix aquests passos per localitzar la configuració per activar les trucades per Wi-Fi.

Com activo les trucades per Wi-Fi?

Segueix aquestes instruccions per al teu dispositiu. En aquests moments només disposem d'instruccions per a iOS i Android, però si fas servir un altre sistema operatiu mòbil és possible que aquesta funció estigui disponible.

IOS

Configuració > Telèfon > Trucades per Wi-Fi

Nota: la teva operadora podria demanar-te que verifiquis la teva adreça principal en cas d'emergència. Totes les trucades d'emergència s'encaminen per mòbil, quan és possible, per encaminar correctament en funció de la ubicació. En cas que el mòbil no estigui disponible, es farà servir la ubicació indicada. Un benefici que no s'acostuma a tenir en compte de les trucades per Wi-Fi és la possibilitat de fer trucades d'emergència quan el senyal mòbil és dèbil o inexistent.

ANDROID

Nota: en funció del teu dispositiu d'Android, aquesta configuració pot estar en un altre lloc.

SAMSUNG GALAXY S

Configuració > Sense fil i xarxes > Més... > Trucades per Wi-Fi

GOOGLE NEXUS

Telèfon > Configuració > Trucades > Configura les trucades per Wi-Fi