Com puc recomanar una empresa per formar part de WeWork i quins en són els beneficis?

WeWork Refer és el nostre programa de referències amb incentius per als membres. Qualsevol membre de WeWork pot apuntar-se a l'aplicació WeWork Refer amb el seu usuari actual de members.wework.com i començar a recomanar membres per als nostres espais de treball.

Nombre de taules

Beneficis per als nous membres

Beneficis per a qui recomana

Donacions benèfiques

1-3

1 mes de bonificació per cada compromís de 12 mesos

500 $

Per celebrar el creixement de la nostra comunitat, WeWork ha fet una donació a The Nature Conservancy per ajudar a assegurar la protecció de la natura en els llocs on vivim, treballem i juguem.

4-10

1 mes de bonificació per cada compromís de 12 mesos

2.000 $

11+

1 mes de bonificació per cada compromís de 12 mesos

5.000 $

Per obtenir més informació, visita el nostre portal de referències directament a https://www.wework.com/refer