Com puc recomanar una empresa per formar part de WeWork i quins en són els beneficis?

WeWork Refer és el nostre programa de referències amb incentius per als membres. Qualsevol membre de WeWork pot apuntar-se a l'aplicació WeWork Refer amb el seu inici de sessió actual de members.wework.com i començar a recomanar membres per als nostres espais de treball. Els membres poden guanyar en l'àmbit personal una comissió equivalent al 10 % dels pagaments mensuals de les persones que refereixen a WeWork durant un any. Aquest pagament es fa directament al seu compte bancari personal. Els membres també poden recomanar possibles membres escrivint a: referrals@wework.com.

A continuació trobaràs un enllaç directe al portal de referències: https://refer.wework.com/app/refer