Quina és la tarifa d'establiment a WeWork i per què s'ha de pagar?

La taxa de configuració és de 100 $ per taula (l'import variarà en funció de la regió). Aquesta taxa cobreix la despesa de traslladar un membre a una oficina nova i inclou la neteja a fons, els controls de manteniment, el subministrament de claus i targetes d'accés i també les tasques administratives de suport que l'equip requereix.

Tingues en compte que aquesta taxa s'inclou en tots els trasllats d'oficina i que no és renunciable.