Puc portar la meva impressora?

Sí, els membres que lloguen una taula dedicada o una oficina privada poden portar la seva impressora. Si decideixes configurar una impressora sense fil, et recomanem que configuris una IP estàtica per garantir que els altres membres no facin servir la teva impressora per accident. Si tens problemes per configurar la impressora, envia un tiquet de suport i el departament de TI t'ajudarà amb la instal·lació.