Quina és la informació d'inici de sessió de la impressora de la meva empresa?

Els membres trobaran la informació d'inici de sessió de la impressora de la seva empresa a "Serveis de l'edifici" de la xarxa de membres. Aquesta informació d'inici de sessió és la mateixa per a tots els membres de l'empresa.

Des del navegador web d'un ordinador:

1. Inicia la sessió a la xarxa de membres.
  2. Fes clic a "Serveis de l'edifici" al menú de l'esquerra.
  3. Veuràs les credencials de la impressora a "Informació d'impressió".