Quina és la política de WeWork sobre treballar des d'una altra ubicació?

Els membres poden treballar a la majoria d'ubicacions de WeWork (amb disponibilitat) fent servir els crèdits per reservar espais de treball diaris mitjançant l'aplicació de WeWork o la xarxa de membres. Rebràs una confirmació de la teva reserva i la teva targeta d'accés funcionarà automàticament a la ubicació seleccionada per al dia seleccionat.