Què és el Mercat de sinceritat de WeWork? Puc pagar perquè el facin servir tots els meus treballadors?

El Mercat de sinceritat és el quiosc d'autoservei de menjar i begudes de WeWork i està disponible per als membres cada dia de la setmana i a totes hores en ubicacions seleccionades. Els membres i els convidats poden pagar amb targeta de crèdit o amb l'aplicació de WeWork després de vincular-la amb una targeta de crèdit.

El Mercat de sinceritat es basa en el sistema de la sinceritat. Si vols pagar el consum dels membres de la teva empresa, pots afegir una targeta d'empresa a la seva aplicació de WeWork. Ho sentim, però no podem afegir els càrrecs del Mercat de sinceritat a la factura mensual.