Quins són els diferents tipus d'afiliacions que ofereix WeWork?

WeWork ofereix quatre plans als seus membres. A continuació trobaràs els detalls de cada tipus d'afiliació:

We Membership:

• Accés a esdeveniments, beneficis i la nostra aplicació digital, que et permet connectar amb més de 60.000 membres d'arreu del món. Inclou 2 crèdits per reservar espais en ubicacions seleccionades cada mes i la possibilitat de comprar-ne més si els necessites.

Hot Desk:

• Inclou We Membership i accés a qualsevol taula disponible a l'àrea comuna de la teva ubicació de Hot Desk de WeWork favorita. Només cal que portis el portàtil, triïs un espai lliure i et posis a treballar.

Dedicated Desks (taules designades en una oficina compartida):

• Inclou we Membership més una taula teva en un espai compartit. No cal que portis la teva pantalla ni te l'emportis quan marxis. Cada dia treballaràs al mateix lloc, que és segur.

Oficines privades

• Inclou We Membership més un espai teu completament moblat que pot allotjar equips d'entre 1 i més de 100 persones i que pot créixer amb el teu negoci.

Si vols modificar la teva afiliació, envia una sol·licitud de suport i rebràs ajuda de l'equip de Mànagers de la Comunitat.