La meva oficina inclou telèfons?

El servei telefònic és un servei addicional de pagament ofert per WeWork i els nostres socis de telecomunicacions. Es poden demanar els telèfons mitjançant la botiga de serveis de WeWork(store.wework.com). El contracte és de mes a mes i inclou una tarifa plana que varia lleugerament en funció del mercat.

Consulta una llista de les opcions de telèfon disponibles aquí: https://store.wework.com/office-needs, a Telecom.

Si disposes del teu propi telèfon i hardware, el nostre equip de tecnologia de membres pot ajudar-te a configurar la línia telefònica. Envia un tiquet de suport per a aquest servei. En aquests casos, seràs responsable de col·laborar amb el teu propi proveïdor de servei de telefonia si tens cap necessitat d'assistència tècnica.