Com em connecto amb el Crestron (pantalles de televisió de la sala de conferències)?

Per connectar-te amb el Crestron, connecta't a una xarxa Wi-Fi de WeWork i introdueix l'adreça URL o IP a la cantonada superior esquerra de la pantalla del Crestron a la pestanya del teu navegador. A continuació, hauries de baixar i obrir el client Air Media a l'ordinador. Quan se't demani, introdueix el codi de quatre dígits a la cantonada superior dreta de la pantalla del televisor al client Air Media. Quan hagis acabat de fer servir la pantalla, tanca el client Air Media perquè la teva pantalla es desconnecti de la pantalla de la sala de conferències.