Com funciona el sistema de sol·licitud de tiquets de suport de WeWork?

Els membres poden enviar tiquets de suport a WeWork prement "Suport" a l'aplicació mòbil de WeWork o "Contacta amb el suport" a la xarxa de membres (https://members.wework.com/). WeWork fa servir un servei d'atenció al client i una plataforma de tiquets basats en el núvol per gestionar grans quantitats de sol·licituds dels membres de manera ràpida i eficient amb un seguiment i una responsabilitat completes. Enviar un tiquet és el sistema més senzill de rebre suport i assegurar-te que els problemes se solucionin ràpidament.

Quan WeWork respon a la sol·licitud de suport, els membres han de valorar la seva experiència com a bona o dolenta. Recomanem encaridament a tots els membres que puntuïn els tiquets ja que ens ajudarà a millorar constantment el nostre servei als membres.