Com puc buscar publicacions a la xarxa de membres?

Per buscar publicacions des d'un navegador web de l'ordinador:

1. Inicia la sessió a la xarxa de membres
  2. Escriu les paraules clau a la barra de cerca a la part superior de la pàgina d'inici de la xarxa de membres
  3. Fes clic a "Retorn"
  4. Busca l'opció per filtrar els resultats per membres, empreses, esdeveniments, publicacions o grups a la part superior de la pàgina.

Aquests filtres només es troben quan es fa la cerca des d'un navegador web d'un ordinador.