Com puc restaurar la meva contrasenya de la xarxa de membres?

Per restaurar la contrasenya amb el navegador web de l'ordinador, segueix aquests passos:

Entra a members.wework.com/login i fes clic a "Contrasenya oblidada" o fes clic aquí. Les instruccions per restaurar la contrasenya s'enviaran a l'adreça electrònica que tenim per a tu al nostre sistema. Si no reps el missatge, envia una sol·licitud de suport i l'equip de WeWork t'ajudarà.

També pots editar la contrasenya iniciant la sessió a members.wework.com, anant a la pàgina del teu perfil personal, fent clic a "Edita el teu perfil" i fent clic a "Canvia la contrasenya".

Per restaurar la contrasenya amb l'aplicació mòbil de WeWork, segueix aquests passos:

Obre l'aplicació mòbil i toca "Contrasenya oblidada" a la pàgina d'inici de sessió. Les instruccions per restaurar la contrasenya s'enviaran a l'adreça electrònica que tenim per a tu al nostre sistema. Si no reps el missatge, envia una sol·licitud de suport i l'equip de WeWork t'ajudarà.