He iniciat la sessió a la xarxa de membres però tinc problemes i estic experimentant errors. Què ho provoca?

Has trobat errors? Potser estàs fent servir dispositius i navegadors web no compatibles.

La xarxa de membres és compatible amb Safari, Chrome i Firefox. En aquests moments, no és compatible amb Internet Explorer.

L'aplicació de WeWork funcionarà sense problemes als sistemes operatius més actualitzats per a dispositius mòbils iOS i Android. En aquests moments no hi ha una aplicació de WeWork per a telèfons amb Windows.