M'he quedat fora de l'edifici/oficina fora de l'horari. Què faig?

Si tens una taula dedicada o una oficina física en un edifici, la teva targeta d'accés hauria de donar-te accés permanent a aquest edifici.

Si no tens una taula dedicada ni una oficina física, pots accedir a l'edifici en l'horari que s'indica a la Guia de l'edifici.

Si no pots entrar a l'edifici o a l'oficina fora de l'horari habitual, posa't en contacte amb l'equip de la teva comunitat per correu electrònic ([BUILDING_NAME]@wework.com). L'equip de la teva comunitat farà tot el que pugui per respondre't ràpidament. Pots confirmar l'adreça electrònica del teu edifici a:

Des del navegador web d'un ordinador:

1. Inicia la sessió a la xarxa de membres
  2. Fes clic a "Serveis de l'edifici" al menú de l'esquerra
  3. Fes clic a "Guia de l'edifici"
  4. Veuràs la informació de contacte a la dreta de la pantalla dins d'"Informació útil".

1. Inicia sessió a l'aplicació de WeWork
  2. Toca la pestanya "La meva ubicació"
  3. Toca "Guia de l'edifici"
  4. Toca "Informació útil"

Des de l'aplicació mòbil d'Android:

2. Toca la icona del menú de l'hamburguesa a la cantonada superior esquerra de la pantalla
  3. Toca "Guia de l'edifici"