Com restauro el correu de veu del telèfon o canvio la contrasenya?

Si tens el servei telefònic de Vonage, truca a Vonage al 611 per a qualsevol consulta sobre el correu de veu del telèfon o les contrasenyes.

En funció del teu país, també podries accedir a les eines de gestió de comptes a https://phonerequests.com/ o https://wework.vonage.com.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Si tens el servei telefònic amb Ooma l'administrador del compte de l'oficina d'Ooma pot restaurar el PIN del correu de veu o la contrasenya del web d'un usuari iniciant la sessió al gestor de l'oficina d'Ooma ahttp://office.ooma.com.

Seleccionant l'usuari a la pantalla Gestiona les extensions i fent clic a l'opció per restaurar la contrasenya, o passant a la pestanya de Correu de veu i introduint el nou PIN del correu de veu.

Si necessites ajuda telefònica, posa't en contacte amb Ooma al:

(855) 803-2565 (EUA)

(855) 803-2564 (Canadà)

0 800 91 08 67 (França)

1800 531 894 (Austràlia)