Com puc encarregar un telèfon o una línia telefònica?

Les empreses amb taules dedicades i oficines privades poden beneficiar-se de les nostres ofertes d'associació per encarregar telèfons i línies telefòniques.

Per encarregar un telèfon, el membre principal de l'empresa ha de:

1. Inicia la sessió a la botiga de serveis a store.wework.com o vés a la Botiga de serveis a "Serveis", al menú esquerre de la xarxa de membres.
  2. Fes clic al mosaic Necessitats de l'oficina o ves directament a https://store.wework.com/office-needs
  3. Tria una opció a la secció "Telecom"
  4. Seguir les instruccions per fer la comanda

Si disposes del teu propi telèfon i hardware, el nostre equip de tecnologia de membres pot ajudar-te a configurar la línia telefònica. Envia un tiquet de suport per a aquest servei. En aquests casos, seràs responsable de col·laborar amb el teu propi proveïdor de servei de telefonia si tens cap necessitat d'assistència tècnica.