Rebo missatges i notificacions sobre una altra ubicació de WeWork. Què puc fer per rebre les notificacions relacionades amb la meva ubicació de WeWork?

Des d'un navegador web d'un ordinador:

1. Inicia la sessió a la xarxa de membres
  2. Ves al teu perfil personal
  3. Fes clic a "Edita el teu perfil"
  4. Baixa per veure les opcions d'ubicacions enumerades a la part esquerra de la pàgina
  5. Canvia la ubicació perquè coincideixi amb la que estàs treballant
  6. Fes clic a "Desa"
  7. Fes el mateix a la pàgina del perfil de la teva empresa

Des de l'aplicació mòbil d'iOS:

1. Inicia sessió a l'aplicació de WeWork
  2. Toca la pestanya "La meva ubicació"
  3. Toca la ubicació que es mostra a la part alta de la pantalla
  4. Canvia la ubicació perquè coincideixi amb la que estàs treballant

Des de l'aplicació mòbil  d'Android:

1. Inicia sessió a l'aplicació de WeWork
  2. Toca la icona del menú de l'hamburguesa a la cantonada superior esquerra de la pantalla
  3. Toca la ubicació que es mostra a la part alta de la pantalla
  4. Canvia la ubicació perquè coincideixi amb la que estàs treballant

Pots modificar la teva ubicació si estàs visitant un altre edifici aquell dia per rebre actualitzacions importants sobre la ubicació.